Nominerade till Podradiopriset

Varje år så anordnar den digitala byrån Daytona en omröstning som kallas Svenska Podradiopriset. I år är det extra speciellt, då vår kära podcast är nominerad i hela fyra klasser! Vi är nominerade i kategorierna "Bästa kultur och nöje", "Bästa amatörkanal", "Bästa originalkanal" och "Bästa svenska kanal", där vi tävlar mot idoler som Filip & Fredrik, Loading Live, Har du inte sett den? och Obiter Dictum. Fram till 30 september kan man rösta HÄR!

Andra nyheter är att vår RSS havererade eftersom det var alldeles för många nedladdningar (kul!), vilket gjorde att vi bytte till en ny, som med fördel hittas HÄR. Dessutom finns det numera en HEMSIDA där allt finns i mp3-form, bra för folk som aldrig fattat grejen med iTunes. I samma veva kortade vi ner podcastnamnet till Tommy Filmar Niklas & Emilio - mer kortfattat och inte lika associerat med snuskigheter.

Efter crossover-avsnittet med Har du inte sett den? så har vi dessutom hunnit med att spela in två nya episoder. Programförklaringarna lyder som följer:

I episod 10 så bjuder vi på recensioner av Red State och Paul, Tommy har sett hela The Fast & The Furious-serien och Niklas berättar om när han mötte en bister Ron Pearlman (Hellboy) i Älvsjö för en massa år sedan. Dessutom: trailerquiz med talande hundar och katter!

I episod 11 har vi en intensiv diskussion kring The Chemical Brothers inblandning i indiethrillern Hanna, Niklas får åter hopp om svensk film efter att ha sett Apflickorna, vi skickar en passning till Har du inte sett den?-gänget, Tommy ber sin flickvän om snus i direktsändning och så frågar vi oss varför svenska filmtitlar är så svårbegripliga.


En typisk inspelningsdag med Emilio och Tommy.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0