Tommy Filmar Niklas: Episod 2 & 3

Efter det rungande gensvaret på pilotavsnittet av Tommy Filmar Niklas så spelade vi raskt in två avsnitt till.

I episod 2 möter vi en bakfull Niklas som ändå lyckas leverera en acceptabel recension av Red Riding Hood, Tommy gillar Scream 4 men hatar Sofia Coppolas Somewhere, vi minns vår gemensamma barndomsidol John Candy, Tommy välkomnar Arnold Schwarzeneggers återkomst till filmduken med Terminator 5 och hinner dessutom med att blanda ihop Twins och Junior. Utöver detta så blir det åter trailerquiz och två musikinslag.

Episod 3 är helt tillägnad superhjältar, med anledning av att sommaren präglas av storfilmer som baseras på serietidningar. Därför bjuder vi in vår gemensamma vän Emilio Spinetti, som agerar konsult och superhjälteexpert. Det mest uppseendeväckande med avsnittet är att jag helt uppenbarligen har missat hur roligt det här med serietidningar verkar vara. Ta bara en titt på kostymerna som karaktärerna Wonder Woman, Emma Frost och Psylocke bär nedan. Nu förstår man varför Emilio började läsa dessa tidningar som 14-åring.

Avsnittet i övrigt: Emilio avslöjar att bioaktuella Green Lantern har ett mörkt förlutet (han är pedofil!), Tommy upprörs av de hiskeliga biobiljettspriserna i Sverige, jag namedroppar Mr. Freeze som favoritskurk och blir utskrattad, Emilio berättar varför han har sett X-Men 41 stycken gånger, Tommy rapar diskret i micken (lyssna runt 17:05), Emilio erkänner att han inte lyssnar på vår podcast, Tommy undrar varför alla superhjältar envisas med att använda mantlar, vi utnämner Stålmannen till den tråkigaste superhjälten någonsin och Emilio ger mig en rejäl match i trailerquizet.

Lyssna på avsnitten HÄR.

Wonder Woman.

 

Emma Frost.

 

Psylocke.

 

Bioaktuella Green Lantern har ett tveksamt förflutet.

 


Kommentarer
Postat av: Sverige

Hihi, vilken rip off ni gjorde :P http://bit.ly/gsgoNZ

Ni får inte ge upp dudes!

2011-05-31 @ 23:40:45
URL: http://www.harduintesettden.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0