Tillbaka till Orminge

Alldeles nyligen så flyttade Mickis äntligen in hos sin pojkvän Robert, vilket självklart skulle firas med en inflyttningsfest. Tyvärr för oss som bor på "fel" sida stan så ligger deras lägenhet i Orminge, vilket blir ett rejält projekt att ta sig an när man kommer från Hässelby som vi gör. Efter tunnelbana till Slussen så väntade ytterligare 30 minuter med buss innan vi var framme. Festen hölls i samma område som där Linus & Bina firade sin gemensamma 25-årsdag, som uppmärksamma läsare kanske kommer ihåg.

Robert och Mickis lägenhet hade en lite ovanlig planlösning, men var jättefin och smakfullt inredd med starkt röda väggar. Gästerna bestod till stor del av samma gäng som jag hängde med under Nyårsafton, blandat med lite säkra kort som Daniel och Bröderna. Det blev en hel del snacksätande, drickande, Kent-diskuterande med Arvid och så dans, förstås. Beroende på vilken låt som spelades från Spotify så var det olika personer på dansgolvet, naturligtvis. Mickis ville i princip BARA lyssna på "Hold It Against Me" med Britney Spears, och jag kan informera den lite skeptiska Erika att låten redan nu känns som en rejäl hit. När det inte dansades så gjorde jag, Linus och Bröderna ett statement när vi bildade "Sura bordet", där man bara fick sitta om man hade något riktigt tråkigt att berätta. Det blev dock snabbt ganska negativ stämning runt det där bordet, så då slutade vi med det.

Att åka stor taxi från Orminge till Hässelby via Slussen klockan 4 på morgonen en lördag kostar för övrigt exakt 961 kronor. Kan vara bra att veta.

I väntan på att slussas ut till Orminge.

 

Liten hatt.

 

Stor hatt.

 

Jennie & Ulrika.

 

Den här tyckte jag var rolig.

 

Ganska lite folk på festen inledningsvis. Mickis kollade om några grannar ville joina.

 

Sura bordet.

 

Skål?

 

Kellys hjältar.

 

Soffmys.

 

"Vem ringer taxin?" Klockan var här bara 22, typ.

 

Coola människor.

 

Jennie hade målat draken i bakgrunden. Mycket vackert!

 

Daniel smyger runt bland festbelysningen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0