Livet är ett wild card

Det satt långt inne, men Lost Domain är vidare i Emergenza Festival och klara för semifinal i slutet av mars. Vår plan hade hela tiden varit att inte satsa stenhårt på biljettförsäljning redan i första omgången, utan att på ren viljestyrka ta oss vidare ändå och gå in mer för att sälja biljetter i en eventuell semifinal. Planen lyckades, om än via wild card, men lite flyt ska man ju ha också.

Själv spelningen gick bra, det var världspremiär för nya låten "Into Oblivion", Erika hann med ett klädbyte och inga allvarliga missar noterades. Dock ska det påpekas att jag svettades kopiöst under scenbelysningen, då jag stod med en läderjacka på under hela uppträdandet. Men vad gör man inte för konsten? Vi gick på scenen redan klockan 21, så resten av tiden ägnades åt att mingla med folk vi kände, kolla in de andra banden och dricka öl med våra logekamrater i metalbandet Concealed Asylum, som sedan tog hem hela spelet.

Vill som vanligt rikta ett stort tack till alla vänner som kom och hejade, och ett extra tack till den omåttlige Peter Årevik som tog alla fina livebilder.

Vår loge backstage.

 

Gullmarsplan.

 

Ahlin bad om en snabb klippning innan det var dags att uppträda.

 

De välartikulerade pojkarna i Concealed Asylum, som sedan kammade hem segern.

 

Lost Domain!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi ger oss själva en välförtjänt applåd.

 

Publikmingel efteråt.

 

Mikeman flexar musklerna.

 

De tappra som stannade till det bittra slutet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0