Ät Gott med Lost Domain

Att döma av rubriken så kanske detta kan framstå som en middagsbjudning, men så är inte fallet. Istället är det namnet på restaurangen där Lost Domain uppträdde igårkväll, som en del i samarbetet med MyJam som äger replokalerna i Vinsta där vi annars håller till. Tillsammans med det Mustasch-doftande hybrisrockbandet Motherbug körde vi två 30-minuters set var och flera av våra bästa vänner dök upp för att titta på oss.

Jag var lite skeptisk innan hur hela evenemanget skulle tas emot, men det gick över all förväntan. Ljudet lät enligt rapporter väldigt bra och alla nya låtar vi premiärspelade gick hem hos publiken. I synnerhet den akustiska balladen "Somehow", som Michael skrev för över två år sedan och som vi av en ren slump bestämde oss för att testa kvällen innan, var oerhört populär och känns som en blivande hörnsten i vår repertoar. Det blev mycket beröm efteråt, det mest rörande var att Robins pappa kom fram till mig och konstaterade att "fan, det här kan ju bli något". Det var i hans garage ute i Bålsta som vi med en helt annan bandsättning tog våra första stapplande steg för vad som känns som åratal sen, och det kändes skönt att få kvitto på att slitet nu kanske börjar ge resultat.

Eftersom Ät Gott stängde redan klockan 22 så drog de flesta i gänget efteråt vidare till puben Copperfields för mer festande och eftersnack. Här kommer lite bilder från spektaklet. Tack till alla som kom och tittade på oss och extra tack till den förträfflige Peter Årevik för bilderna från vår spelning.

Larsson godkänner lokalen.

 

Soundcheck under ledning av demonproducenten Dave Castillo till vänster.

 

Middag och öl innan det var dags för spelning.

 

Dannemannen.

 

Sidar agerade inkastare och gjorde ett beundransvärt jobb.

 

Bina och Linus.

 

"Förbandet" Motherbug.

 

Larsson gör sig redo för sitt livs viktigaste spelning.

 

Larsson sjöng starkare än på mycket länge.

 

Heidi ställer en fråga till Michael mitt under spelningen.

 

Michael tackar högre makter för att spelningen blev så lyckad.

 

Copperfields, denna gång utan Depeche Mode-soundtrack, men helt ok ändå.

 

Heidi och den mycket sympatiske Erik.

 

På väg mot tunnelbanan och whiskeyprovning i Sundbyberg.

Trackback
RSS 2.0