Dagens Lokaltidningsbesvikelse

I vanliga fall brukar jag inte tipsa om andras bloggar, men för Dagens Lokaltidningsbesvikelse gör jag ett undantag. Det är en blogg som samlar typiska lokaltidningsartiklar om människor som är besvikna på samhället, sina medmänniskor, saker som inte fungerar, etc.

Kriterier för en äkta lokaltidningsbesvikelse, enligt bloggen:

1. Trivialt problem ex. Bernt fick vänta en kvart på färdtjänsten.
2. En bild på den drabbade, gärna med familjen runt.
3. En konstlad min, huvudet på sniskan och mungiporna så långt ner det går.
4. Helst ur någon lokaltidning såklart, även om Aftonbladet/Expressen visat sig vara mer än kapabla att plocka fram the real deal.


Artiklarna är roliga att läsa för att det oftast rör sig om småsaker som kanske inte hade platsat i till exempel Dagens Nyheter. Några exempel på rubriker: "Inställd E6-invigning väcker besvikelse", "Fick häcken bortklippt", "Gary har fått nog av att plocka skräp", "Utdelaren kastade sin reklambunt på Lars-Erik", "Sopkärlens lock sluter inte rätt", "Nu har de boende tröttnat"... Eller min favorit, "De stal hans VM-final", om en man som inte kunde se finalen i fotbolls-VM hemma hos sig på grund av ett elfel, utan istället fick gå hem till sin son några hundra meter bort. Reportern var säkert oerhört nöjd med det scoopet.

En rubrik som renderade i en hel del fnissningar hos mig var för övrigt "Fågelbajset tar över badplatsen"... innan jag såg att det handlade om Maltesholmsbadet (min lokala badstrand!) och ett problem som jag och mina vänner gnällt på hela sommaren. Kanske är det inte omöjligt att jag själv hamnar på Dagens Lokaltidningsbesvikelse någon gång i framtiden?

 

 

 

 

Ett axplock av besvikelser, samtliga hämtade från Dagens Lokaltidningsbesvikelse.


Kommentarer
Postat av: Linda

En hel blogg om folk med i-landsproblem? Haha, finns inget roligare. Och fågelbajset ÄR irriterande, på riktigt. ;)

2010-10-28 @ 10:10:09
URL: http://yvlima.blogg.se/
Postat av: Linda

Håll utkik, det lär komma upp lite recept på koreansk mat inom en snar framtid!

2010-10-28 @ 16:23:09
URL: http://yvlima.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0