Valborg hos Malmborg

Valborgsmässoafton anses väl generellt vara den främsta festkvällen av dem alla, så då måste man självklart ha något roligt planerat. Våra planer att beskåda majbrasan på Riddarholmen inne i stan ströks dock i sista stund på grund av brist på engagemang, då det kalla vårvädret avskräckte mer än det lockande. Istället åkte vi direkt hem till Anna Malmborg och hennes pojkvän Morten i Kristineberg, där det var Valborgsfest. Beklagligt nog så saknades Larsson, som drabbats av jetlag efter att ha kört från Göteborg till Stockholm på bara en dag, men annars var de flesta av de bästa på plats. Det var en trevlig tillställning, lite väl trevlig tyckte en av grannarna som röt åt Ahlin i trapphuset att hålla ”fjortisfesten inomhus”. Vi trodde spelet var slut när ytterligare en granne ringde på dörren framåt midnatt, men det visade sig att hon bara vill bomma en cigg. Skön stil!

 

Resten av kvällen ägnades mest åt att värma händerna vid den artificiella majbrasan, uppleva livsfarliga Dirty Dancing-hopp, Spotify-battla med Michael ”Old School” Ahlin, se Anna & Lisa dansa till Daft Punk, diskutera isländska askmoln med väderexperten Samuel och – såklart – gosa med Totoro.



Calle värmer sig vid majbrasan.


Danny.


Nobody puts Sammy in the corner!


Svårt att komma överens om låtvalen när det finns Spotify.


Anna och Mortens inköpslista.


Parker.


Ahlin ger Morten fotmassage. Vad skulle Erika säga om det här?


"Okej Peter, jag tar emot dig!"


Dirty Dancing-hoppet havererar nästan, men Ahlin reder upp situationen i allra sista sekunden.


Svettig men lycklig efter det lyckade stuntet.


Lisa och Daniel på dansgolvet.


Anna med sin älskade Totoro.


Kommentarer
Postat av: Erika Edewien

Haha... Dirty dancing hoppet såg suveränt ut... Haha!

Att någon ens vågar kasta sig så förutsättningslöst i Ahlins armar... Ser inte om det är Peter eller Thomas som försöker stajla.. men jag får nog hålla ett öga på båda grabbarna grus..!



2010-05-09 @ 13:23:31
URL: http://edewien.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0