Earth Hour

Nu tycker jag att vi alla slutar upp med det vi håller på med och gör något tillsammans istället! Vad sägs om att hjälpas åt att minska energiutnyttjandet genom att släcka alla lampor klockan halv nio ikväll, tillsammans med cirka 2 miljarder andra runt om i världen? Förra året när Earth Hour gick av stapeln så var jag på Koh Chang i Thailand och tog inte någon större notis vid spektaklet, men när man är på hemmaplan så lär man märka av den gemensamma insatsen på ett helt annat sätt.

 

Självklart ska vi alla hjälpas åt att släcka alla lampor klockan 20:30 ikväll, det är väl det minsta man kan göra för planeten. (Fast tv får man väl fortfarande titta på?)



Kommentarer
Postat av: Linda

Lovar att du får bli en av de första som får höra smakprov på nya alstret. Tar ju längre tid än man tror att spela in och det är ju trots allt stackars Andreas som får stå för i stort sett allt förutom sång, haha. ;) Blir det nåt Lost Domain-uppträdande inom snar framtid då? Skulle va kul att komma och kolla isf. Kram!

2010-03-28 @ 17:08:16
URL: http://yvlima.blogg.se/
Postat av: Erika Edewien

Haha! Vi undrade lite var det var som hände där ... Kom på att det var erathhour när vi började se att det var nedsläckt överallt och vi typ var de enda som hade ljuset och alla apparater på..=).. Haha.. opsi... Får vara med nästa år istället.. missade denna gång med

2010-03-28 @ 19:26:37
URL: http://edewien.blogg.se/
Postat av: Niklas

Okunnigt, Erika! Du får satsa på Earth Hour 2011 istället, helt enkelt. ;-)

2010-03-31 @ 19:55:22
URL: http://outerheaven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0