Catherine

Atlus är ett Tokyo-baserat spelföretag som gör spel som inte riktigt liknar alla andra. Mest kända är de för den skruvade rollspelsserien Persona, och deras nya titel Catherine verkar inte bli mindre underlig. Spelet kommer att handla mycket om mardrömmar och olika karaktärslager, samtidigt som en generös dos erotik har utlovats. Är detta det närmaste vi kommer en spelversion av David Lynchs filmmästerverk Mulholland Drive?

Handlingen följer den 32-åriga kontorsarbetaren Vincent som går med ångesttankar över faktumet att hans flickvän Katherine vill gifta sig med honom, medan han själv inte alls känner sig redo. En dag träffar han den tio år yngre pangbruden Catherine, vilket vänder hela hans tillvaro upp och ned. Samtidigt så påträffas flera unga män i Vincents ålder döda i sina hem, samtliga verkar dessutom ha avlidit i sömnen.

Catherine verkar vara ännu ett Atlus-spel som är så där bisarrt och egensinnigt som bara japaner kan få till. Medan vi väntar på att det kommer hit så går det bra att kika på trailern här nedan och ställa sig frågan om vad spelet egentligen handlar om.

Spelomslaget.

 

Lättklädd fikastund.

 

 

En trailer man inte blir riktigt klok på.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0