Bagarmossen on fire

Nyligen så gjorde Lost Domain en spelning en bit hemifrån, närmare bestämt näst längst ut på gröna linjen: Bagarmossen. Evenemanget gick under parollen Folkets Hus On Fire och vi fick äran att hoppa in då ett annat band varit tvunget att ställa in. Det var rätt kort varsel så vi hade inte riktigt möjlighet att locka dit så mycket folk, men en spelning är alltid en spelning.

I efterhand får Folket Hus On Fire mig att tänka på när vi deltog i Rockkarusellen på Birkagården förra året, ett gig där det mesta gick åt helvete. Oroligheterna tog nu sin början när Erika helt plötsligt var spårlöst försvunnen mitt under låten "Eye Have You". En längre redogörelse har huvudpersonen författat här; den korta versionen är att hon sprang ut i logen för att dricka vatten och sedan gick dörren i baklås. Vi andra stod som ett gäng spån uppe på scenen och viss panik infann sig innan Erika var tillbaka. Sedan blev det pannkaka i låten "Smile", vilket tydligen inte märktes bland publiken, men uppe på scenen lät det hemskt. Larsson sprang fram till mitt öra och delade med sig av en svordom som inte riktigt lämpar sig i tryck, men showen var tvungen att fortsätta. I avslutningslåten "27" så lät det dock som en kråka hade flaxat in på scenen och tagit ton. Det visade sig att det var Larsson, vår bakgrunssångare, som tillfälligt tappat rösten. Ridå!

Efter spelningen for några av oss vidare till efterfesten vid Odenplan, närmare bestämt i Nathalies lägenhet. Vi fick även träffa Heidi, som efter ett år utomlands i Mexiko och Barcelona nu lovat att hålla sig i Stockholm ett tag framöver. Hela gänget drog sedan vidare till gamla stammisstället Anchor (alltid Anchor...) för att minnas gamla tider lite ytterligare. På scenen stod en gammal Lost Domain-bekanting, nämligen sångaren i Critical Solution med sitt coverband Guns N Poses. Uppmärksamma läsare kanske minns hans showande när de uppträdde efter oss på Emergenza ifjol, nu verkade det som att hans dröm äntligen gått i uppfyllelse. Axl Rose hade inte gjort det bättre!

På Folkets Hus i Bagarmossen innan spelningen. Bra stämning!

 

Erika med en räv bakom örat.

 

Showtime!

 

Lost Domain.

 

Too tired too rock n' roll.

 

Efteråt, in i limousinen och fort som fan vidare till efterfesten. Robin ringer sin agent.

 

Hos Nathalie. Daniel testar vilka skor han ska ha ikväll.

 

Larsson och Nathalie.

 

The crew.

 

Daniel går ner på knä. För att fria? Nattie plays it cool.

 

Lite plåtande i Anchor-kön.

 

Peter och Thomas dök upp i vimlet och njöt i fulla drag.

 

Guns N Poses.

 

Heidi och Peter tar rökpaus.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0