Bakom kulisserna på en fotosession

Igår var vi i Sundbyberg hemma hos Erika och Ahlin för att ta bandbilder till Lost Domains kommande hemsida, som är under uppbyggnad just nu. Värdparet hade lånat Ahlins pappas superduperkamera som kunde ta riktigt vassa bilder, sedan användes deras nya garderob som fotostudio. Fungerade helt klockrent, faktiskt. Kulturama (där vi plåtat oss tidigare) kan slänga sig i väggen!

När vi tagit porträttbilder så lyckades vi samla alla medlemmarna till en gruppbild också, så det tog ett par timmar att få allt färdigt, men det var det såklart värt. Eftersom vi varit så duktiga så var vi värda en belöning, och den kom till oss i form av ett lunchstopp på O'Learys. Det är helt klart en av mina favoritrestauranger, dels eftersom maten är god (om än dyr) men även för att det överallt på väggarna hänger tv-apparater som visar sport, sport och åter sport. Omöjligt att ha tråkigt även om man skulle tvingas vänta länge på maten, således. "Här skulle man kanske bjuda Linda på middag nästa gång vi går ut", funderade jag, men sen sa Erika något i stil med att detta inte är det mest romantiska av ställen, då killen (eller den som råkar vara mest sportintresserad) bara skulle sitta och titta på någon av matcherna istället för att konversera med sitt sällskap. "Låter rimligt", tänkte jag och strök den idén.

När vi gick kom tillbaka till lägenheten var vi trötta och mätta. Erika, den flitigaste av oss, började genast skrida till verket och redigera bilderna från dagens fotosession. Jag, Larsson och Ahlin var dock sugna på lite actionfilm från det glada 80-talet, och tittade på Schwarzenegger-klassikern Predator från början till slut. Det är utmattande att stå framför kameran och posa hela dagen, ska ni veta!

När Lost Domains nya hemsida är klar kommer även de nya bilderna att dyka upp, så det är bara att börja längta redan nu. Så länge går det dock att se hur det kan gå till bakom kulisserna!


Daniel fick aldrig riktigt ordning på frisyren.


Larsson visar upp det senaste modet - dubbla bälten!


Robin insåg att hans bandana var skrynklig och plockade fram strykjärnet ur bakfickan.


Ahlin i "fotostudion".


Sol och regn - på samma gång?! Bara i Sumpan kids, bara i Sumpan.


"Get to the chopper!" Vi var rörande överens om att Predator innehåller en av Arnolds starkaste prestationer.

Trackback
RSS 2.0