The Elephant Island

First things first, jag har brannt mig som fan, hela ryggen ar forstord och inatt sved det sa mycket att jag hade svart att sova. That's what happens when you go on snorklingtrips... Greger och Larsson ar ocksa ganska illa daran, men vi reder oss.

Annars sa ar vi som sagt pa Koh Chang. Resan hit i torsdags var inte av det lugnare slaget, mycket pga Thailands stundtals riktigt usla vagkvalitet. Chaufforen var lite lustig, efter en dryg halvtimme stannade han var uthyrda minibuss pa motorvagen och hamtade upp sin polare, som sedan fick kora resten av vagen. Sjalv satt han bredvid och drack ol, rokte och slangde burkar ut genom fonstret. En sann forebild for Larsson, som tyckte han var en "cool lirare".

Nar vi kom fram till Lonely Beach blev det idel besvikelser. Rummen sag inte ut som pa bilden pa sidan dar Greger hade bokat, utan bestod av nagra jakla Robinson-hyddor. Inte acceptabelt, sa vi, och bad om att fa byta rum. En natt sov vi pa samma hotell, fast i finare rum. Dock nadde de inte riktigt upp till vara standars, sangarna var stenharda och duschen luktade kiss. Dock hade de HBO, vilket var ett plus!

Nasta dag akte vi tillbaka till Kai Bae Beach, dar vi bodde ifjol. Sakra kort ar bast, sa vi, och bestallde tva bungalows. Vi bor jattenara stranden, sa vi hann med lite beachfotboll, vilket inte var sa jattesmart, da allas fotter blev forstorda och blodiga. Pa kvallen gick vi till "Ahlins bar" dar ladybirden som tar hand om stallet kande igen Ahlin sen forra aret. Dar drack vi och hade trevligt, Larsson sjong en Foo Fighters-lat och Erika och Ahlin framforde Lost Domain-laten "27". Nar vi skulle ga sa var det en kvinna i 30 plus-aldern som bad om Gregers nummer, och insisterade pa att de skulle traffas nasta kvall. Very sexy - and exiting!

Nagra elefanter har vi inte sett (vi sag en i Bangkok pa en marknad, dock), men vi kanske ska andra pa det snart. To be continued.

PS. Har hort att det ar oroligt i Bangkok med demonstrationer och liknande, men det ar inget vi har markt av. Vi har aven hort att det ar snostormar over Sverige, men det ar inget vi direkt bryr oss om. Hoppas ni klarar er! DS.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0