Vår Sweden Rock-uppställning

I morgon bitti är det dags att åter besöka Sölvesborg i Blekinge och Sweden Rock Festival. I år stoltserar festivalen med många spännande bokningar som In Flames, Heaven & Hell, Volbeat, Journey, Soilwork, ZZ Top, m.fl. I detta inlägg tänkte jag dock fokusera på de personer som åker med vårt sällskap i år. Vi slår nämligen personligt rekord, i och med att fjorton personer uppdelade på tre bilar och fyra tält kommer med den här gången. Läs vidare för att lära känna samtliga karaktärer!


Ahlin

Gör sitt sjätte raka Sweden Rock Festival och har i år lovat att se fler band än någonsin, vilket ingen förstås tar på större allvar. Alla minns fjolåret då han mest satt på campingen och drack, och även hann med att aska i håret på Nathalie. Ropade en gång ut sig själv som "kung över Blekinge".


Larsson

Mesta besökaren tillsammans med Ahlin ser i år fram emot bland annat In Flames och Heaven & Hell på programmet. Innan förra årets avresa glömde han att stänga ytterdörren hemma, vilket gjorde att hans pappa möttes av en ganska otrevlig överraskning när han kom hem på kvällen. Larsson lärde sig en nyttig läxa, men törs samtidigt inte lova att det inte kommer att hända igen det här året.


Nathalie

Självutnämnd partyprinsessa som gärna duschar (!?) på festival, även om det krävs att hon tränger sig förbi den långa kön av svettiga hårdrockare. Känd för att vara en vinkonnässör av stora mått, och alla är spända på att veta vilka smaker som gäller för i år.


Heidi

Bästa vän med Nathalie, och lika stor älskare av hårdrock och metal. Ser alltid det positiva i allt, även om det gäller lervälling och ösregn på tyska festivaler som Wacken Open Air. Har en tendens (som alla andra) att hamna i meningsskiljaktigheter med Ahlin.


Linus

Min lillebror, som i år har tänkt jämföra Sweden Rock Festival med Peace & Love i Borlänge. Känd för att kunna göra de märkligaste av inköp (som ifjol då han inhandlade ett par enorma vattenflaskor - vatten som finns gratis överallt på området) och att högljutt uttrycka sin misstänksamhet mot suspekta silverförsäljare på festivalområdet.


Thomas

Stabil Deep Purple-fantast som åker till Sweden Rock främst för banden, inte supandet. Bildade år 2007 Kalasklubben tillsammans med sin bror.


Peter

Se ovan.


Jessica

Ganska så oprövad i dessa sammanhang, men har bestämt sig för att åka med för att få testa på om festivallivet är något för henne. Mest med för att se och lära.


Johanna

Se ovan.


Robin

Har missat ett antal festivaler på grund av olyckliga omständigheter, som när han prioriterade bort 2007 års festival på grund av att han tog studenten. Nu gör han dock storstilad comeback och alla funderar på vad detta kan föra med sig. Har en tendens att få solsting och sedan försvinna spårlöst.


CJ

Tvingades stanna hemma förra året för att han skulle bli pappa för första gången, men har lovat att ta igen allt det han missade nu. Känd för sitt hetsiga humör och för alla upptåg som han hittar på, som till exempel då han kastade ett nerkissat plastskynke på en inte ont anande Larsson förrförra året.  


Mattias

Skicklig basist som är yngst i sällskapet och som gör sitt första framträdande på festivalen. Berättade för Outer Heaven på en fest nyligen att han ser fram emot Journey på årets SRF.


Anna

Hade egentligen tänkt hänga med Erika mest under årets festival, men då denne hoppade av i sista stund så beslutade hon sig för att bita ihop och följa med ändå. Soulflicka som tänker ge hårdrocken en chans på sitt första festivalbesök.


Those who got away:


Erika

Lost Domains sångerska hade tänkt åka till festivalen för första gången i år för att kunna studera in lite nya rockposer, dessvärre kom en viktig jobbgrej emellan, vilket innebär att hennes pojkvän Ahlin nu kan härja fritt.


Calle

Gängets stora hiphopkännare kommer att saknas av alla, då han efter två festivaler på raken beslutat sig för att lägga hårdrocken på hyllan.


Greger

Denne man hade även han gjort sitt tredje festivalår på raken om han åkt, men då hans lag Djurgården ligger risigt till i den amerikanska fotbollens Superliga så är han tvungen att stanna hemma och fokusera på annat.



Kommentarer
Postat av: Erika

När kommer en rapport om Sweden Rock dååå?

Nu är den ju slut! =)

Ser fram emot min födelsedagspresent =)

2009-06-11 @ 08:10:08
URL: http://edewien.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0