Grillning och teater

Tre helger, tre grillningar. Så har facitet sett ut, och det kanske inte är så konstigt att man har passat på när vädret har varit så osannolikt bra. Nu börjar det luta åt sämre tider igen, men det kanske man kan leva med när man har fått i sig en och annan grillad köttbit de senaste veckorna.


Igår var det Erika och Ahlin som bjöd in till fest i Sundbyberg, och det var riktigt lyckat. Först var det försnack i själva lägenheten, sedan mat ute på det gemensamma grillningsområdet, men efter någon timme började regnet falla och då sprang vi in igen. Det bjöds på glass och jag åt så mycket att jag fick ont i magen.


På kvällen åkte vi in till Rålambshovsparken, där det anordnades en teaterföreställning av operan Figaros Bröllop. Det var en småskojig pjäs som dock var lite svår att hänga med i på slutet med alla snåriga intriger, sedan var den oväntat vågad också, vilket jag tyckte var roligt. Efteråt droppade några i gänget av, medan resten fortsatte festen i Rålis nere vid vattnet. Mot slutet så började det dock spåra ur en smula, när ett par stycken i sällskapet (ingen nämnd, ingen glömd) verkade tro att de var kvar på Sweden Rock Festival och betedde sig därefter. Då kände jag att det var dags att runda av, medan man fortfarande var någorlunda på topp. Bilderna får förklara mer.



Larsson: "Alltså, den där bruden var så himla fin, hörni..." Ahlin lyssnar spänt.


Tjejerna körde Jenga-turnering.


Bina, Linda och Bella ute på grillplatsen.


Sammy övervakade grillen och gjorde ett kanonjobb.


Hela gänget samlat.


Good times. (Foto: Linda)


Mat, mat!


Ahlin visar upp kronjuvelen i LP-samlingen.


Ett gäng värstingar på väg ut.


CJ vattnar blommorna.


Ahlin och Erika på plats inför teaterpjäsen.


Figaros Bröllop.


Daniel och tvillingarna analyserade pjäsen efteråt.


Glada miner på bänk nummer ett, lite dystrare på bänk nummer två.


Danny var nöjd med tillvaron, trots allt.


Lite skönt spelinfluerad tunnelbanekonst på Thorildsplan.

Kommentarer
Postat av: Sammy

Det var trevlig teater, så det blev lite "sweden rock" då kanske man missade något ;) Har ju aldrig upplevt det :p Åh nu dax för lite reklam ;) kolla in min blogg!!

2009-07-06 @ 18:06:44
URL: http://funwithosced.blogspot.com
Postat av: Niklas

Det var Sweden Rock från sin sämsta sida, så det vill du inte uppleva, Sammy. ;) Jag hittade till din blogg via Facebook, ser bra ut, intressant med väderleksinlägget. :)

2009-07-08 @ 19:31:07
URL: http://outerheaven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0