Inför Emergenza

Om ett par timmar bär det av mot Fryshuset och Emergenza, Nordens största musiktävling. Bara i Stockholmsregionen är det hundra band som deltar. För att gå vidare till nästa omgång krävs det att man säkrar tillräckligt många publikröster, så alla band har fått exakt 100 stycken biljetter att sälja till vänner och bekanta. Vi lyckades sälja hälften, vilket är helt okej, men det kommer att krävas en del "utomstående" röster för att gå vidare. Som tur är så måste varje besökare rösta på minst två band för att röstningsblanketten ska vara giltig, just för att hindra att taktik- och kompisröstande ska löna sig. Lost Domain går på som sista band av tio först klockan 23 på kvällen, hoppas att åtminstone några orkar stanna kvar så länge för att höra vad vi har att komma med - annars är vi rökta!

Det är en stor blandning på artisterna och grupperna som deltar. Allt från metal och rock till funk och trubadurer. Och sedan den märkligaste deltagaren FTR, som jag länkar till här nedanför. Det låter som Army Of Lovers blandat med någon slags aerobicspop, och resultatet är faktiskt ganska medryckande. Jag tror hon blir hyperfarlig.



Kommentarer
Postat av: Linda

Farligaste deltagaren låg och solade sig nere i Australien, eller hur låg det till egentligen? ;) Grattis till 2:a plats!

2009-01-24 @ 03:25:15
URL: http://sassycoona.blogg.se/
Postat av: B*

Vilken fin blogg du har :)

2009-01-24 @ 03:29:46
URL: http://beatricebrorsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0