Semifinalen närmar sig med stormsteg

Igår var jag, Larsson och Robin på möte med Emergenza i musikaffären DLX vid Fridhemsplan. Det rörde information of semifinalerna som kommer att gå av stapeln i slutet av april och i början av maj. Nu skruvas svårighetsgraden upp en hel del, då man dels möter band som plockat tillräckligt många röster i delfinalerna eller tilldelats wild cards, och dels så är det bara 2 band av 10 som går vidare från varje semifinal.

Lost Domain spelar lördagen den 18 april, klockan 20.00, på samma plats som förra gången, Klubben. Priset är 90 SEK om man köper av oss och 110 SEK i dörren. Lite dyrare än i delfinalen alltså, men så får man också lite bättre band för priset, hehe.

Det är ju hela tre månader kvar till semifinalen, men förberedelserna från vår sida har redan börjat. Vi inser naturligtvis att vi kommer att behöva lyfta oss för att gå vidare till finalen på Debaser Medis, så vi jobbar nu på hur vi ska kunna spetsa till showen ytterligare. Dessutom ska vi göra vårt yttersta för att locka dit ännu mer folk än senast. Det kommer att bli kanon, people, tro mig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0