Galways + KGB = bra

Om man inte räknar kvällen på Harry B James (då vi stod på scenen och lirade) så var det evigheter sedan vi var ute och bara... hängde. Jag, Danny, Larsson och Samuel tyckte det var dags att ändra på det i lördags, så efter en kort överenskommelse så styrde vi stegen mot Galways på Kungsgatan. Där var det inte så värst livat, men det är ett bra ställe att dricka öl på (jag drack cider, haha) och det blev ändå lite action när Larsson helt oväntat blev frågad av ett italienskt par om han inte kunde ta ett foto av dem. "Hur visste du att de var från Italien?" frågade jag. "Jo, men de pratade så här, blö blö blö, du vet..." svarade språkexperten.

Efter någon timme insåg vi att det här inte riktigt dög, så då var det dags att dra vidare till KGB, stället där vi för ett halvår sedan hade vårt allra första gig. Nu var det av förklarliga skäl mycket mer folk, men så var det ju lördag också. Det var svettigt och på dansgolvet pumpades det ut ryska folkdanshits, vilket gjorde mig lite smått nervös. Efter ett tag så anlände dock allas vår Calle, och då blev jag genast lugnare. Vi tog några drinkar, men höll ändå igen eftersom vi skulle spela fotboll dagen därpå, och eftersom stället stängde redan vid 2 så var det ändå inte riktigt någon idé.

På väg ut mötte vi Linnea (eller Linnet, som Larsson kallar henne), Freja, Martin och Tobias, men det var ju så dags att dyka upp när KGB skulle stänga... Så vi hade sällskap hem istället, och Tobias tokiga Pikachu-mössa framkallade en hel del skratt och kommentarer från främlingar på tunnelbanan. När vi hade slängt av Larsson i Hässelby Gård så lurade vi honom via sms att några 18-åringar bjudit in oss till efterfest på Maltesholmsvägen, vilket han givetvis gick på. När jag lite senare avslöjade bluffen skickade han ett mycket argt och förvirrat fylle-sms som löd: "Ja du är så jävla lat. Också ljuger du hela tiden. Och äter massa ost. Så att du blir jättetjock. Vi syns brorsan, älskar dig! :-* (puss)"

Betyget för utekvällen? Absolut ingen blivande klassiker (långt ifrån), men en stabil trea blir det helt klart. Bra, med andra ord.  


Sammy fick syn på matsedeln och började headbanga vilt. Daniel bad om att få byta bord.


Kön till Golden Hits, lika lång som alltid. Losers! Varför gå dit när man kan sitta på Galways...?


Sammy överraskade bartendern, gästerna och oss genom att beställa något som inte är öl.


Larsson upptäckte att underlägget var av samma märke som hans öl, och insisterade på en bild.


Kungsgatan by night.


Det var rätt mycket folk på KGB:s balkong först, men alla stack när vi kom.


"Med två glas alkohol så måste jag bara bli ordentligt full", tänkte Danny.


En tjej ville pröva Larssons mössa fast hon inte fick. Larsson blev förbannad och sa ifrån på skarpen.


Jenny och Calle.


En pose som Linnea säkert är supernöjd med så här i efterhand.


Ångest utanför KGB.


Tobias klappar sig på magen. Varför alla hålen i tröjan? Har Pikachu varit framme och gnagt?


The King Of Comedy.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0