Sverige vs Spanien - eftersnack

Snöpligt var ordet, men när man väl fått smälta Spaniens sena segermål så känns det ganska okej ändå. Vi möter ändå ett lag som verkligen tryckte på och i slutändan förtjänade att vinna, och det är bara att inse att Sverige inte har orken och skickligheten att matcha Spanien på alla plan. Lasse Lagerbäck gnällde något oerhört på att Sverige inte fick frispark innan det andra baklängesmålet (suck) men med tanke på att Sverige kunde (och borde) ha fått både en och två straffar emot sig under matchens gång så var det väl inte mer än rättvist isåfall. Har dessutom svårt att begripa hur Lagerbäck kunde varit så otroligt seg med att göra alla sina byten, då det redan i början av andra halvlek syntes att flera spelare var slutkörda.

Han förtjänar dock beröm för sin laguttagning som fungerade klanderfritt, bland annat var det intressant med Elmander på Chippens position, och relativt orutinerade Fredrik Stoor var stoorartad (ha!) när han nu fick komma in i hetluften. Dock var Markus Rosenberg en rejäl flopp som inhoppare, har han någonsin gjort en bra landskamp? Bland annat var det han som tappade bolllen innan Spanien gjorde segermålet. Zlatan var magnifik - igen - och det märks att han behövs på planen om vi ska komma någon vart i det här mästerskapet.

Nu ska jag se Ryssland - Grekland, och för Sveriges del hoppas man ju på ett oavgjort resultat. Tror dock att Ryssland (som är ett klart hungrigare lag än Grekland) vinner och att det därmed blir en direkt avgörande match mot Sverige på onsdag.




Kommentarer
Postat av: Linda

Kicka Markus Rosenberg! Glöm bort honom... Vem är Markus Rosenberg? :P

2008-06-14 @ 21:40:01
URL: http://sassycoona.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0